personalia

Praktijkhouder Paul Mangnus is (BIG-geregistreerd, onder registratienummer 19025816925) klinisch psycholoog en psychotherapeut. Decennia lang werkte hij als klinisch psycholoog in het algemeen ziekenhuis en de Specialistische Geesteijke Gezondheidszorg in Zeeuws-Vlaanderen.
In zijn zelfstandige praktijk richt hij zich op een breed scala aan klachten en problemen van jong volwassenen, volwassenen en senioren.
Dat doet hij vooral met het op gepersonaliseerde wijze toepassen van ACT-therapie en cognitieve gedragstherapie

Paul Mangnus is ingeschreven in het BIG-registers klinisch psycholoog en het register van de Nederlandse Vereniging van Psychosociale Oncologie (NVPO).
Hij is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), the Association for Contextual Behavioural Science (ACBS) en het Nederlanstalige Chapter daarvan (ACBS BeNe) en belangstellend lid van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie.
Hij ontwikkelde de gepersonaliseerde FLEXROM en publiceerde daarnaast de Nederlandstalige versie van de Sentence Completion Test for Depression (SCD-15+-NL) en het Nederlandstalige interview ter onderzoek van de Diagnostic Criteria for Psychosomatic Research (DCPR).